Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Teso

Teso maakt uw overvaart naar Texel altijd plezierig. Op de Teso veerboot naar Texel begint uw vakantie al direct goed! Op de zonneterrassen voelt u de zilte wind door uw haren, terwijl u kijkt naar de laag overvliegende meeuwen.  Texel wordt steeds beter zichtbaar, terwijl u nog even een kopje koffie haalt aan het buffet. Voor kinderen is de overtocht op de Teso veerboot naar Texel altijd een feest. Op de Teso veerboot bent u meteen echt op vakantie.

Met uw auto rijdt u zo de Teso veerboot naar Texel op, want auto’s mogen mee op het eiland. U kunt ook eenvoudig fietsen huren op Texel, als u de auto liever thuis laat. Texel is een echt fiets eiland, met fietsroutes langs de mooiste plekken van Texel. Ook kunt u prachtige fietsen en wandelen door de natuurgebieden zoals de Slufter, de Muy en De Duinen van Texel. Alleen, of met een natuurgids, vindt u hier de bijzondere flora en fauna van Texel.

Er is op Texel altijd veel te doen! Een bezoekje aan Ecomare, de grootste zeehondenopvang van Europa, is een echte aanrader. Wilt u iets avontuurlijks doen? Ga dan een keer Wadlopen! De gids vertelt u alles over dit bijzondere natuurgebied terwijl u geniet van het uitzicht over het wad. Zo ziet u de Teso veerboot voorbij varen van een heel andere kant!

De Teso veerboot brengt u naar één van de leukste vakantiebestemmingen: Texel! Met z’n tweeën, het hele gezin of met vrienden, op Texel heeft u direct dat heerlijke vakantie gevoel. Dat begint al op de Teso veerboot naar Texel. De Teso veerboot vaart dagelijks, ieder half uur, zodat u nooit lang heft te wachten op de Teso!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan