Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

<em>Als je een accommodatie boekt in appartementencomplex Juliana kun je een ontbijt en/of een welkomstmand bijbestellen van Martin Zeeman, Smakelijk &amp; Meer in Den Burg.</em><br /> <br /> Martin begon in 2007 met twee emmers vol oesters, een oestermes

Als je een accommodatie boekt in appartementencomplex Juliana kun je een ontbijt en/of een welkomstmand bijbestellen van Martin Zeeman, Smakelijk & Meer in Den Burg.

Martin begon in 2007 met twee emmers vol oesters, een oestermes en -handschoen. Hij wordt ook wel de Tesselse Oesterman genoemd. De werkzaamheden werden al snel uitgebreid toen zijn vrouw Karina erbij kwam. Naast het verkopen van oesters op feesten, evenementen en andere gelegenheden gingen ze ook oestertochten en workshops organiseren. Martin en Karina werden steeds vaker gevraagd om naast oesters ook andere hapjes te verzorgen en gingen ‘Oesters en Meer’ heten.
In 2011 kwam de delicatessenzaak ‘Smakelijk & Meer’ in Den Burg erbij. In deze winkel worden o.a. olijven, tapas, salades, brood, belegde broodjes, wijnen en kookaccessoires verkocht. Al dit lekkers kun je ook verwachten bij je ontbijt of in je welkomstmand.
De delicatessenzaak is nu het centrale punt van alle werkzaamheden en een leuke winkel om zo eens binnen te lopen. En uiteraard gaat De Tesselse Oesterman ook nog regelmatig op pad.

Kijk voor info op www.smakelijkenmeer.nl 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan