Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Rondje Texel

U wilt naar het Rondje Texel? Zorg dan dat u snel uw verblijf boekt, want de belangstelling voor dit spectaculaire evenement is bijzonder groot. U kunt voor het rondje Texel nu nog uw vakantieverblijf boeken via Texelvakanties.nl. De Ronde om Texel start op zaterdag, maar in de voorafgaande dagen zijn er eveneens geweldige wedstrijden te zien.

De Ronde om Texel is op de wereld de grootste catamaranrace en u kunt daar als toeschouwer bij zijn. Dit jaar kunt u het rondje Texel meebeleven en via Texelvakanties.nl kunt u gelijk een accommodatie voor het raceweekend vastleggen. Of natuurlijk langer indien gewenst.

• Villapark Kamperfoelie
• Appartementen Prinses Juliana
• Landhuizen

Indien u speciaal voor het rondje Texel naar het Waddeneiland gaat en daar wenst te overnachten, dan kunt u bij Texelvakanties de gewenste data voor verblijf invoeren. Naar aanleiding daarvan krijgt u een overzicht getoond met beschikbare accommodaties, zoals een villa of een appartement.

Hebt u een specifieke voorkeur om tijdens de Ronde om Texel in juni in bijvoorbeeld een landhuis te verblijven, dan kunt u het aanbod van landhuizen eerst selecteren. Vervolgens kunt u kijken welke landhuizen nog beschikbaar zijn in het laatste weekend van juni en het landhuis van uw voorkeur meteen via Texelvakanties.nl reserveren.

Het rondje Texel is een jaarlijks terugkerend evenement dat vele enthousiaste bezoekers trekt. De catamaranrace begint en eindigt op hetzelfde punt bij Paal 17. Er doen meer dan vijfhonderd zeilers mee aan deze wedstrijd dat altijd weer spektakel biedt. Langs de kant staan duizenden toeschouwers te kijken naar hoe de zeilers het ervan afbrengen. Mis het rondje Texel niet en boek vandaag nog uw vakantieverblijf voor het weekend in juni online bij Texelvakanties.nl. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan