Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Met de familie naar Texel!

Met de familie naar Texel!
Gezellig met de familie eropuit? Kies eens voor een lang weekend of weekje naar Texel! Op het eiland is voor jong en oud van alles te doen. Texelvakanties biedt zeer complete en royale familiehuizen en villa’s met meerdere badkamers waar u in alle luxe gezellig uw (korte) vakantie met elkaar kunt doorbrengen.

Na een goede nachtrust in een comfortabel bed frist u zich lekker op. Tijd voor een uitgebreid ontbijt met uw familie in uw fijne vakantieverblijf. Daarna gaat misschien ieder zijn weg. De jeugd kiest voor een mountainbiketocht door de Texelse bossen, zwemmen in de zee of het overdekte zwemparadijs, paardrijden of misschien zelfs een parachutesprong. De rest gaat wandelen over strand, door de duinen, in het bos of langs de weilanden, lekker shoppen in een van Texels gezellige dorpen of bezoekt een jutmuseum. Gewoon thuisblijven met een lekker boek kan natuurlijk ook. De privacyvolle tuinen maken dat relaxen met de zilte zeelucht als kompaan meer dan voldoende is…

In de namiddag komen jullie bijeen in de accommodatie. Borreltje erbij, gezellig koken en uitgebreid tafelen. Tot laat in de avond vermaken jullie je met een gezelschapsspel, filmkijken of lekker lezen. Misschien onderbroken door een Texels biertje in een gezellig kroegje. Of een film in de bioscoop in Den Burg.

Een vakantie met de familie betekent lekker van elkaars gezelschap genieten zonder verplichtingen. De royale vakantiehuizen en villa’s van Texelvakanties bieden alle ruimte aan individuele voorkeuren. Alle accommodaties liggen op prachtlocaties; vaak aan de rand van het bos en/ of dicht bij zee. In veel gevallen mag de hond lekker mee! Bekijk eens ons exclusieve aanbod!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan