Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Luxe vakantiehuis De Koog

Texelvakanties.nl heeft voor alle reisgezelschappen een passend verblijf op Texel beschikbaar. Een luxe vakantiehuis De Koog kan bijvoorbeeld de vorm hebben van een villa op een schitterend villapark, maar ook betrekking hebben op een fantastisch landhuis dat aan een bosrand is gelegen. Of wat denkt u van een luxe vakantiehuis De Koog in de vorm van een knusse bungalow met luxe faciliteiten. Zo hebben wij exclusieve vakantiehuizen in en rond de populairste badplaats van Texel.

Uw luxe vakantiehuis in De Koog bevindt zich altijd op een centrale locatie ten opzichte van de duinen, strand, zee, bos en natuurlijk in de directe omgeving van de badplaats zelf. Dat maakt het eenvoudig om een uitstapje te maken naar het gezellige centrum van de badplaats, maar ook om attracties in de omgeving te bezoeken.

Ecomare en het Juttersmuseum zijn nabij De Koog gelegen, maar u kunt natuurlijk ook andere uitstapjes maken. Bijvoorbeeld door mee te gaan met een excursie naar de kweekschuur van de Paddenstoelenkwekerij of door oesters te gaan zoeken op het wad.

Er zijn op het eiland Texel allerlei activiteiten te ondernemen, zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Boek eerst uw luxe vakantiehuis in De Koog, waarna u meteen leuke plannen kunt gaan maken.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan