Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Logies Texel

Bij logies Texel staat u een breed scala aan mogelijkheden tot de beschikking. Zeker als u van het aanbod van accommodaties gebruikmaakt dat op Texelvakanties.nl is te vinden. U kunt bij ons een keuze maken uit een gevarieerd aanbod met vakantiehuizen, villa’s, landhuizen en appartementen waar u op basis van logies op Texel kunt verblijven.

De accommodaties voor logies op Texel zijn volledig ingericht. Zo hebt u onder meer een volledig ingerichte keuken tot uw beschikking om de maaltijden van de dag te bereiden. Met betrekking tot het luxeniveau zijn er uiteraard verschillende opties beschikbaar. U kunt voor een luxe ingericht landhuis kiezen, maar bijvoorbeeld ook in een comfortabel appartement op Texel op basis van logies verblijven. Bekijk hieronder alvast maar eens een aantal uiteenlopende opties die wij voor u beschikbaar hebben.

• Riant landhuis in natuurrijke omgeving
• Comfortabele bungalows op luxe villapark
• Appartement op basis van logies

Bij verschillende accommodaties die op basis van logies Texel aangeboden worden, krijgt u de gelegenheid om bij het boeken extra diensten te selecteren. Zo wordt er onder meer de mogelijkheid geboden om een gourmet of een verrassingsontbijt te boeken. Deze opties worden vrijblijvend aangeboden, zodat u zelf bepaalt of u er wel of geen gebruik van maakt.

Logies op Texel betekent dat u alle vrijheid heeft ten aanzien van het ontbijt, lunch en het diner. U kunt in uw eigen accommodatie gerechten bereiden, maar hebt uiteraard ook de gelegenheid om te dineren in een van de vele leuke restaurants op het eiland.

U kunt uw keuze voor een accommodatie voor logies op Texel afstemmen op de samenstelling van uw reisgezelschap. Voor gezinnen met kinderen is het vaak belangrijk om over een buitenruimte te beschikken en als u volop van de zee wenst te genieten, is het weer prettig om logies aan zee op Texel te hebben. Bekijk de mogelijkheden en boek online de meest geschikte accommodatie voor logies op Texel.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan