Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Huisjes op Texel

Texelvakanties.nl biedt u een divers aanbod van huisjes op Texel die voor uiteenlopende reisgezelschappen geschikt zijn. Alle accommodaties zijn op unieke locaties gevestigd en maken al dan niet deel uit van een vakantiepark. Zo kunt u zelf een keuze maken aan de hand van wat u belangrijk vindt.

Op villapark Kamperfoelie hebben wij een divers aanbod van huisjes in de vorm van villa’s beschikbaar die geschikt zijn voor een verblijf van maximaal vier of maximaal zes personen. Deze vakantiehuizen zijn op een prachtig park gelegen dat grenst aan het bos en op wandelafstand van het strand en zee is gelegen. De gezellige badplaats De Koog is eveneens te voet et bereiken.

Er zijn ook bungalows in ons aanbod beschikbaar die allemaal zijn voorzien van een smaakvol interieur en het gewenste comfort bieden. Indien u een huisdier meeneemt naar Texel dan is verblijf in dit type huisjes zeker mogelijk, want in meerdere van deze accommodaties zijn huisdieren welkom.

Met betrekking tot huisjes op Texel in het luxe segment bieden wij eveneens een gevarieerd aanbod. Zo zijn er vrijstaande huizen beschikbaar in het centrum van De Koog, maar kunt u ook midden in de natuur verblijven in een landhuis als uw voorkeur daar naar uitgaat. Ons aanbod met accommodaties is nog groter, want wij bieden u ook de gelegenheid om in een familiehuis te verblijven waar ruimte wordt geboden voor acht personen.

U kunt heel eenvoudig van de zoekfunctie gebruikmaken om het beschikbare aanbod te bekijken van de huisjes op Texel van uw voorkeur. Het online reserveren gaat gemakkelijk en snel en daarbij wordt de gelegenheid geboden om optionele extra’s te boeken.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan