Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Huisje Texel

Huisje Texel met vrienden, familie of met z’n tweeën, voor een gezellige vakantie op de Wadden! Bij Texelvakanties vindt u voor uw ideale vakantie zeker een huisje Texel. Wij hebben luxe landhuizen, villa’s, gezellige groepsaccommodaties en uitstekende bungalows. Wilt u een huisje Texel nabij het strand, de duinen of bij één van de gezellige dorpen van Texel? Dat is geen probleem, want wij hebben op de mooiste plekken op Texel voor u een geschikt huisje Texel!

Onze voordelige accommodaties:
> Villapark Kampefoelie
> Appartementen Juliana
> Luxe landhuizen

Op Texel heeft u direct een heerlijk vakantie gevoel. Dat begint al op de boot. Het schitterende uitzicht over zee, de zilte zeelucht en de laag overvliegende meeuwen. Texel is ideaal voor een korte vakantie, als u er even helemaal tussen uit wilt zijn. In een comfortabel huisje Texel, met moderne voorzieningen zoals ruime kamers en luxe badkamers, zult u helemaal tot rust komen.

Er is van alles te doen op Texel. Met uw wandelschoenen kunt u zo vanaf uw huisje Texel prachtige wandeltochten maken. Gaat u liever fietsen? Overal op Texel huurt u eenvoudig goede fietsen en Texel heeft mooie lange fietsroutes door de natuur. Een spannende robbentocht, vanaf een garnalenkotter speuren naar zeehonden, is ook een echte aanrader, zeker met kinderen!

Een huisje Texel van Texelvakanties biedt u net dat beetje meer. Goede voorzieningen, ruime kamers voor een echt ontspannen vakantie. Zo geniet u nog meer van Texel! Bij Texelvakanties hebben wij voor u een huisje Texel op vele locaties. Bij De Cocksdorp, Den Burg, De Koog of juist in een natuurgebied, of dichtbij het strand, bij ons vindt u uw ideale huisje Texel. Een zorgeloze vakantie beleeft u met een huisje Texel!

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover