Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Huis huren Texel met hond

Een huren op Texel voor 8 personen? Dat kan via Texelvakanties.nl. Wij hebben voor u verschillende soorten vakantiewoningen voor 8 personen beschikbaar.

Als u een huis wilt huren op Texel met hond, dan kunt u niet zondermeer in alle accommodaties terecht. Bij Texelvakanties.nl zijn er echter een groot aantal vakantiewoningen in verschillende typen beschikbaar, waar huisdieren welkom zijn. U kunt dan ook op uw gemak ons aanbod bekijken van de accommodaties, waarin huisdieren toegestaan zijn.

Wij bieden u de mogelijkheid van een huis huren op Texel met uw hond, waarbij u ook met andere voorkeuren rekening kunt houden. Bijvoorbeeld met het type vakantiewoning waar uw voorkeur voor verblijf naar uitgaat of met betrekking tot de locatie. Als u uw hond meeneemt naar het eiland, dan is het natuurlijk geweldig om aan de rand van een bos te verblijven of nabij de duinen om lange wandelingen te kunnen maken.

Met betrekking tot een huis huren op Texel waar honden welkom zijn, geldt dat wij u onder meer een aanbod kunnen bieden met keuze uit landhuizen, bungalows, appartementen en villa’s op villapark Kamperfoelie. De ligging van het soort accommodatie kan uiteraard variëren net als de standaard ten aanzien van het luxeniveau. Mocht u naast het meenemen van uw hond speciale wensen hebben, zoals de aanwezigheid van een sauna of grote tuin, dan kunt u daarmee rekening houden.

Overigens geldt dat er in sommige accommodaties maar één huisdier wordt toegestaan en dat in andere vakantiewoningen maximaal twee honden welkom zijn. U kunt bij het zoeken en boeken in ons aanbod aangeven of u 1 of 2 huisdieren meeneemt. Door vervolgens de gewenste data van verblijf en aantal personen in te vullen, wordt meteen een overzicht getoond met beschikbare accommodaties. Zo kunt u op een gemakkelijke manier een vergelijking maken en het ideale huis huren op Texel met hond.

U kunt uiteraard tijdens een verblijf in een huis op Texel met uw hond leuke uitstapjes maken. In de meeste gebieden worden honden toegelaten en ook in talloze restaurants en strandpaviljoens is uw viervoeter welkom.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover