Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Hotel Texel

Hotel Texel voor een ontspannen vakantie op het heerlijke Texel! Met het hele gezin of met z’n tweeën is een hotel Texel de ideale locatie om optimaal te genieten van dit mooie Waddeneiland. Een korte vakantie dicht bij het strand, nabij de duinen, een hotel Texel vindt u op de mooiste plekken op het eiland. Na een dagje lekker buiten in de natuur, geniet u ’s avonds in uw hotel Texel van een heerlijk diner met specialiteiten van Texel!

Onze voordelige accommodaties:
> Villapark Kampefoelie
> Appartementen Juliana
> Luxe landhuizen

Wilt u de luxe van een hotel Texel, maar met een grote groep, of zelf koken? Dan zijn onze duinsuites De Buterriggel misschien wel wat voor u! Riante duinsuites op de buitenste duinenrij bij De Koog. Hier treft u alle moderne voorzieningen, ruime kamers, op een perfecte locatie! Ook onze appartementen aan zee van Prinses Juliana bieden u  een luxe vakantie nabij De Koog. Dicht bij zee, in een modern appartement met alle luxe voor een ontspannen vakantie.

Vanuit een hotel Texel, een suite of een appartement is er veel te doen op Texel. U kunt heerlijk uitwaaien op de fiets, wandelingen maken door de duinen en over het strand en genieten van de schitterende natuurgebieden.  Met kinderen is een robbentocht, turend naar zeehonden vanaf een garnalenkotter op het Wad, een echt leuk uitje!

Voor een hotel Texel, een luxe suite of een comfortabel appartement moet u bij Texelvakanties zijn. Bij ons vindt u accommodaties zoals een hotel Texel, op de beste plekken op het eiland. Nabij mooie natuurgebieden en de gezellige dorpen, overal kunt u terecht voor een gezellig hotel Texel. Voor een onbezorgde vakantie boekt u een suite, appartement of een hotel Texel.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan