Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Gratis annuleringsgarantie

Boek nu met gratis annuleringsgarantie
Wij begrijpen dat er bij velen de behoefte is om er lekker op uit te gaan, maar dat deze onzekere situatie u weerhoudt om een Texelvakantie te boeken. Daarom bieden wij een gratis annuleringsgarantie aan, zodat u nooit uw geld kwijt bent. Een boeking is overigens niet persoonsgebonden. U mag de boeking dus altijd overdragen.

  • Dit is alleen geldig op nieuwe boekingen.
  • Annuleren is alleen gratis op basis van een reisverbod in verband met Covid-19. Indien de grenzen gesloten zijn tussen Nederland - Duitsland en Nederland - België.
  • Noteer in de boeking: "Gratis annuleren", om van deze voorwaarde verzekerd te zijn.
  • Afsluiten van een annuleringsverzekering is verplicht
  • Bij een eventuele annulering worden de reserveringskosten en de kosten van de annuleringspremie niet gerestitueerd.
 
Genieten van de lentezon
De extra hygiënemaatregelen en anderhalve meter afstand veranderen niets aan onze service en gastvrijheid. Ontspan en geniet! Doe de nodige extra vitamine D op in de lentezon tijdens een wandeling of fietstocht op de mooiste plekken van ons eiland. Een goede weerstand is tenslotte erg belangrijk. De weersvoorspellingen beloven veel goeds en het eiland is prachtig in het voorjaar! Er is meer dan genoeg ruimte om de anderhalve meter in acht te nemen en wij delen Texel graag met u!

Er zijn diverse horecagelegenheden die heerlijke maaltijden aanbieden (afhalen of bezorgen). Hier vindt u alle restaurants die maaltijden leveren.

Ook zijn er winkels met koffie en gebakjes to-go geopend en bij de visboer kunt u gerust een portie kibbeling halen. Zoek vervolgens een rustig plekje op – denk aan een duinpannetje of bankje in het bos – en geniet!

Als u naar Texel komt, houd dan rekening met de aangepaste vaartijden van de TESO.

Extra maatregelen
Lees hier meer over de actuele situatie en de maatregelen die wij nemen zodat u optimaal en veilig van uw welverdiende vakantie kunt genieten.

Tot snel!
Lieve gasten, jullie zijn allemaal van harte welkom. Maar pas goed op elkaar en denk om elkaar, dan komen wij hier met zijn allen doorheen. Wij hopen dat alles goed met u gaat en dat wij u binnenkort mogen verwelkomen. Wij zien u graag! Tot snel, in goede gezondheid.

Team Texelvakanties

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan