Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Golf vakantie Texel

Golf vakantie Texel. Dat is een perfecte combinatie. Het enige wat daar nog aan toegevoegd hoeft te worden is de ideale accommodatie. Daar is al een oplossing voor, want bij Texelvakanties.nl vindt u gegarandeerd de ideale accommodatie voor uw golf vakantie op Texel.

Voor golf en vakantie op Texel kunt u de accommodatie boeken die u wenst. Daarbij kunt u desgewenst rekening houden met de ligging van uw vakantiewoning ten opzichte van de golfbaan. De Texelse golfbaan is gelegen in Cocksdorp en vanuit omringende plaatsen op een eenvoudige manier te bereiken. Kies een comfortabele accommodatie voor uw verblijf waarbij golf en vakantie op Texel wordt gecombineerd. Hieronder kunt u alvast een aantal opties bekijken.

• Landhuizen tot 8 personen
• Comfortabele villa’s met tuin
• Luxe appartementen aan zee

Bovenstaande accommodaties bieden een ideale basis voor uw golfvakantie op Texel. U kunt golfen op een schitterende golfbaan met het karakter van een duinbaan. Daar zorgt de ligging in de duinen met waterpartijen, grote greens en helmgras voor. De golfbaan De Texelse is zowel geschikt voor de beginner als de ervaren golfer. De Texelse beschikt over een 18 holes par 72 baan, 9 holes par 3 baan, putting green, chipping ground en deels overkapte driving range.

Golf en vakantie op Texel gaan hand in hand samen. Tijdens uw golfvakantie op Texel kunt u een groot deel van de tijd besteden aan golfen, maar er is uiteraard nog meer mogelijk op het eiland. Zo kunt u prachtige fietstochten en wandelingen maken, musea bezoeken en na het golf tijdens de vakantie op Texel even heerlijk ontspannen op het strand.

Golf vakantie Texel. Dat staat al vast en nu krijgt u de gelegenheid om daar een passende accommodatie voor het verblijf bij te vinden. Bekijk meteen alle opties en reserveer uw verblijf voor de golfvakantie op Texel gelijk online bij Texelvakanties.nl.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan