Lees hier informatie betreffende het coronavirus COVID-19 en uw verblijf via Texelvakanties.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Familiehuis op Texel

Het is heerlijk om op Texel met elkaar in een familiehuis vakantie te vieren. Of om er even gezellig een paar dagen tussenuit te gaan. Bijvoorbeeld tijdens een lang weekend of gedurende een midweek. Het Waddeneiland is toeristisch en dat betekent dat u een ruime keuze heeft uit familiehuizen. Texelvakanties.nl voorziet daarbij in een gevarieerd aanbod met bungalows en familievilla’s.

Het is ideaal dat er sprake is van een gevarieerd aanbod, want zo houdt u gemakkelijk rekening met bepaalde wensen. Bijvoorbeeld door een familiehuis te zoeken dat op Texel aan de rand van het bos is gelegen. Of nabij een natuurgebied. Het aanbod bestaat ook uit exclusieve accommodaties die onder meer aan het strand gelegen zijn. Tijdens uw verblijf in een familiehuis op een van de leukste plekken op Texel geniet u optimaal van luxe en comfort. Uiteraard kunt u van de vrijheid en ruimte in huis profiteren, maar dat is ook mogelijk in de tuin of op het terras.

Villapark Kamperfoelie biedt de gelegenheid om vakantie te vieren in een familiehuis in de vorm van een zespersoons bungalow. Bij een groter reisgezelschap is het uiteraard mogelijkheid om meerdere van deze accommodaties op het villapark op Texel te boeken. Het grootste familiehuis dat wij op Texel aanbieden, is geschikt voor een verblijf van tien personen. Een voorbeeld hiervan is de vakantievilla die bij het Texelse Dennenbos is gelegen en over drie badkamers en een sauna beschikt. Huisdieren zijn hier bovendien toegestaan.

Bij het boeken van een van de familiehuizen kunt u bij Texelvakanties.nl meteen ook extra’s reserveren. De extra’s diensten en producten zijn optioneel te selecteren. Bijvoorbeeld een kinderbed, handdoekenpakket of bedservice. U kunt uw ontvangst op Texel in het familiehuis extra sfeervol en gezellig maken door voor een boeket bloemen bij te voegen bij de boeking. Texel heeft veel te bieden aan families met kinderen, zodat u allerlei leuke uitstapjes kunt maken. Bijvoorbeeld naar Ecomare of naar de vuurtoren om daar de klim naar boven te maken en van een geweldig panoramisch uitzicht over zee te genieten.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover