Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Een huisje huren op Texel

U kunt bij ons van de mogelijkheid gebruikmaken om een huisje te huren op een villapark of bungalowpark, maar kunt ook voor de optie kiezen om een vakantiehuis te boeken dat geen deel uitmaakt van een algemeen park. In het centrum van badplaats De Koog wordt bijvoorbeeld de gelegenheid geboden om in een vrijstaande woning met een riante tuin en terras te verblijven.

Als u wel de voorkeur geeft aan het huren van een huisje op een park op Texel, dan bieden wij u onder meer de keuze uit het reserveren van een villa op villapark Kamperfoelie. Daarnaast hebben wij nog een gevarieerd aanbod beschikbaar met bungalows en landhuizen op verschillende locaties op het eiland.

Indien u met twee personen of met maximaal vier personen naar Texel komt, dan kunt u nog van de mogelijkheid gebruikmaken om in een royaal appartement te verblijven. In het appartementencomplex Juliana hebben wij zowel voor twee als tot vier personen meerdere appartementen beschikbaar. Dit complex is gelegen op de hoogste duin van het eiland en nabij badplaats De Koog.

U kunt van iedere accommodatie meer informatie vinden om het ideale huisje te huren op Texel. Zo kunt u ontdekken wat de inrichting is, maar ook welke andere faciliteiten er allemaal aanwezig zijn. Indien van toepassing zal er sprake zijn van een classificatie. Het online reserveren van een huisje is heel gemakkelijk, waarbij u eerst de beschikbaarheid voor de gewenste dat van verblijf kunt controleren. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan