Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Tips van Texelvakanties

Onze familievilla de Witte Parel, Landgoed het Eikenbossie Texel en Californiëweg 9a willen we even in het zonnetje zetten. We hebben bij de Witte Parel en het Eikenbossie een nieuwe video gemaakt waardoor u goed kunt zien hoe de huizen en de tuin eruit zien.

De Witte Parel is een familievilla waar u heerlijk met uw familie en vrienden uw vakantie kunt doorbrengen. De riante tuin heeft een mooi terras waar u kunt genieten van het zonnetje. Buiten is veel privacy en is er voldoende ruimte voor een partijtje voetbal op het gras.

U loopt vanaf uw huis zo het bos in en achter het bos ziet u op de video de zee tevoorschijn komen. Als u door het bos naar het strand gaat komt u uit op Paal 17. Bij Paal 17 vindt u onder andere Ecomare: natuurmuseum, zeehondenopvang en vogelopvang.Gaat u vanaf uw huis meer het eiland op dan ziet u de landerijen met de bollenvelden en bent u met de auto in enkele minuten in het gezellige dorp Den Burg of in de badplaats De Koog.

Landgoed het Eikenbossie Texel is een nieuwe accommodatie bij ons. Het Landgoed is gelegen bij het vissersdorp Oudeschild. Het Landgoed is de ideale locatie om tot rust te komen, of om met het gezin te genieten van de ruimte. De kinderen kunnen zich vermaken op de grote speelvelden en u kunt genieten van de zon en de zingende vogels. Als u het Eikenbossie bekijkt kunt u ook een video bekijken, hiermee ziet u goed hoe groot het landgoed is.

Gaat u van het Landgoed dan komt u gelijk op een wandelroute over natuurgebied De Hogeberg. Een prachtig gebied waar u nog volop de tuunwallen ziet. Ook het Eikenbossie is op loopafstand. Wil u de gezellige drukte wat meer opzoeken? Dan is op 2 km afstand het vissersdorp en op 2 km afstand het centrum van Den Burg te vinden.

Californiëweg 9a is ook nieuw bij ons. Deze accommodatie is volledig gerenoveerd.  In de gezellig ingerichte woonkamer kunt u lekker ontspannen op de leren bank of in de relaxstoelen, terwijl u met de afstandsbediening het vuurtje aanzet in de sfeerhaard. Vanuit de zithoek heeft u een mooi uitzicht op de ruime tuin met veel groen en vogels.

Californiëweg 9a is gelegen op een park tussen Den Burg en De Koog. U kunt zo de bossen inlopen en ook Paal 17 is dichtbij. 

 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan