Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartement Waddeneiland

Een appartement op een Waddeneiland is een ideale accommodatie om van een lang weekend, midweek of vakantie te genieten. Als u van een schitterende natuur houdt en van een omgeving die volop afwisseling te bieden heeft, dan is een appartement op Waddeneiland Texel een uitstekende keuze.

Texelvakanties.nl biedt een diversiteit aan appartementen op het leukste Waddeneiland en u kunt niet alleen met de locatie rekening houden, maar bijvoorbeeld ook met het aantal personen dat tot het reisgezelschap behoort en de voorkeur voor een bepaalde luxe. Ontdek hier alvast een aantal mogelijkheden om te verblijven in een fantastisch appartement op een geweldig eiland.

• Luxe appartementen aan zee
• 4-persoons appartement in centrum De Koog
• Appartementencomplex Anna

De luxe appartementen aan zee zijn bij veel vakantiegangers favoriet en bevinden zich dan ook op een schitterende locatie op Texel. U kunt namelijk in een appartement op dit Waddeneiland verblijven die op de hoogste duin is gelegen en een fantastisch uitzicht over zee biedt. Bovendien zijn deze accommodaties in het Prinses Juliana complex nabij de gezellige badplaats De Koog gelegen.

Bij iedere accommodatie die wij aanbieden, vindt u extra informatie over bijvoorbeeld de locatie en specifieke kenmerken. Ook kunt u foto’s bekijken. Bij het reserveren van een appartement op Waddeneiland Texel bieden wij u de gelegenheid van extra diensten gebruik te maken. U kunt bijvoorbeeld een leuk welkomstmandje bestellen of voor optionele extra’s als bedlinnen of een verrassingsontbijt te kiezen. Bij elke accommodatie worden de optionele extra’s getoond die u gelijk ook online kunt reserveren.

Wist u dat u bij het reserveren van een appartement op Waddeneiland Texel via Texelvakanties.nl ook van de gelegenheid gebruik kunt maken om een fiets te huren? Da tis vooraf al te regelen en zo kunt u op de fiets het schitterende eiland op uw gemak verkennen. Er zijn talloze fietsroutes beschikbaar, maar als u de voorkeur geeft aan wandelen, dan kunt u natuurlijk van de wandelroutes gebruikmaken. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover