Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartement Texel aan zee

Een appartement Texel aan zee is om meerdere redenen ideaal voor uiteenlopende reisgezelschappen. Zo profiteert u volop van de ligging bij het strand en de zee en is de accommodatie gelijkvloers ingericht. Uiteraard kunt u ook iedere dag van een magnifiek uitzicht genieten in een appartement op Texel dat aan zee gelegen is. Afhankelijk van uw keuze kunt u uitzicht op zee of over de duinen krijgen.

In ons aanbod hebben wij de meest uiteenlopende accommodaties beschikbaar, zodat u ook bij ons terecht kunt als u op zoek bent naar een appartement op Texel aan zee. De beschikbaarheid van de appartementen is eenvoudig na te gaan en wij hebben mogelijkheden voor een verblijf tot maximaal vier personen. U kunt alleen, met zijn tweeën, drieën of met vier personen op Texel in een appartement aan zee verblijven. Wilt u direct een indruk krijgen van de mogelijkheden? Bekijk dan onderstaande suggesties voor een fantastisch verblijf.

• Appartement aan zee met maximaal 1 huisdier
• Appartement voor vier personen

Bovenstaande appartementen maken deel uit van het complex Prinses Juliana en zijn in de duinen aan zee gelegen. U kunt hier verblijven in een luxe appartement op Texel aan zee nabij de meest populaire vakantieplaats van het eiland, namelijk De Koog. Deze gezellige badplaats heeft van alles te bieden met leuke winkels, restaurants en terrasjes. U kunt vanuit uw appartement op de fiets het eiland verkennen of een lange wandeltocht maken door de duinen. Natuurlijk kunt u ook de deur uitlopen om te ontspannen op het strand en bij mooi weer in de zee te genieten.

Naast het aanbod met appartementen bieden wij u ook andere accommodaties op Texel aan. Bekijk op uw gemak alle mogelijkheden en reserveer dan gelijk uw appartement op Texel aan zee online, zodat u het verblijf alvast is geregeld. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover