Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartement Texel

Een appartement op Texel is voor velen een ideale accommodatie op te verblijven tijdens een weekend weg, midweek of langere vakantie. Bij Texelvakanties.nl kunt u het ideale appartement vinden voor uw verblijf op het prachtige Waddeneiland. Wij hebben meerdere gelijkvloerse accommodaties beschikbaar die op een schitterende locatie zijn gelegen.

U kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor een accommodatie die aan zee op de hoogste duin van het eiland is gelegen. Dat is een schitterende locatie middenin het Nationaal Park Duinen van Texel. Er zijn weinig woorden voor nodig om te laten weten dat u hier van een fantastisch uitzicht kunt genieten. Dit type accommodatie is beschikbaar in de vorm van 2-persoons en 4-persoonsappartementen. Wij hebben ook op andere locaties dit type vakantiewoning beschikbaar, zoals middenin het centrum van de gezellige badplaats De Koog.

• Appartement aan zee
• Appartement in badplaats De Koog
• Appartementencomplex nabij bos, duinen en De Koog

U kunt bij Texelvakanties.nl met uw voorkeur voor de ligging van een appartement op Texel rekening houden en de accommodatie online boeken. U kunt bij de verschillende accommodaties de beschrijving doornemen voor meer informatie om een goede vergelijking te kunnen maken. Tijdens het boekingsproces wordt de gelegenheid geboden om optionele extra’s bij te boeken. Wist u trouwens dat u desgewenst vooraf ook al een fiets kunt reserveren die ter plekke bij op uw vakantieadres beschikbaar wordt gesteld?

Vanuit uw appartement op Texel kunt u het eiland ontdekken en aan allerlei activiteiten deelnemen, zoals onder begeleiding een natuurtocht maken. Of u kunt naar de vuurtoren gaan, een bezoek brengen aan Ecomare of een van de interessante musea bezoeken. Zo is de Oudheidkamer in Den Burg leuk om naar toe te gaan. U krijgt daar een indruk van hoe er in vroegere eeuwen werd geleefd. Uiteraard is het Cultuurhistorisch Museum dat in een charmante boerderij van weleer is gevestigd, ook interessant om te bezoeken. U hebt volop de gelegenheid om plannen te maken nadat u bij Texelvakanties.nl online een appartement op Texel hebt geboekt. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover