Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartement op Texel in De Koog

Het is ideaal om in een appartement in de gezellige badplaats De Koog van een fijn verblijf op Texel te genieten. Door voor een verblijf in de badplaats te kiezen, is er sprake van een bruisende en gezellige omgeving. Er is een leuk winkelcentrum net als dat er allerlei verschillende restaurantjes, terrasjes en uitgaansgelegenheden zijn. Bovendien heeft u het voordeel dat bij de keuze voor een appartement in De Koog het strand van Texel nabij is. Het is bijvoorbeeld mogelijk om vanuit de Dorpsstraat zo naar het strand te lopen om te relaxen, te wandelen of om even een duik in zee te nemen.

De omgeving van De Koog is veelzijdig en biedt onder meer de gelegenheid om volop van de natuur te genieten. Bijvoorbeeld in het Nationaal Park Duinen van Texel. Texelvakanties.nl heeft in het natuurpark comfortabele appartementen beschikbaar. Het gaat hier om de Prinses Juliana appartementen die zich op de hoogste duin van het eiland bevinden. Binnen een paar minuten bent u vanaf het appartement al in het centrum van De Koog. Deze accommodaties zijn geschikt voor een verblijf van twee tot vier personen. Het is echter ook mogelijk om een appartement op slechts 100 meter van het centrum van de badplaats te boeken met het strand op 700 meter afstand. Het betreft hier het appartementencomplex Anna op Texel waar ruimte is voor een verblijf van vier personen.

Een appartement heeft uiteraard als voordeel dat alles gelijkvloers is. Texelvakanties.nl heeft voor u de beste appartementen geselecteerd die in of rond het centrum van De Koog gevestigd zijn. Deze accommodaties op Texel zijn bijvoorbeeld comfortabel en luxe ingericht, waarbij er in alle gemakken wordt voorzien. Uiteraard kunt u bij het boeken rekening houden met bepaalde wensen, zoals de aanwezigheid van een eigen terras of een balkon

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover