Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartement op Texel

Een appartement op Texel voor een weekend weg of vakantie boeken is ideaal om het Waddeneiland te verkennen. Als u een appartement op Texel wilt vinden, dat volledig aan uw wensen voldoet, dan kunt u met het aanbod van accommodaties op Texelvakanties.nl altijd slagen. Het aanbod van appartementen is al divers, maar u krijgt ook de mogelijkheid om de andere typen accommodaties, zoals bungalows, vakantiehuizen en villa’s met elkaar te vergelijken. Zo weet u zeker dat u straks een heerlijke vakantie heeft in een appartement op Texel of misschien wel in een luxe bungalow. Hebt u weinig behoefte aan een appartement met veel ruimte, dan kunt u ook een verblijf in een studio overwegen.

Een appartement op Texel reserveren biedt u de gelegenheid om het Waddeneiland op verschillende manieren te ontdekken. U kunt dat op de fiets doen en alvast een fiets huren door een online reservering te maken. Dat kunt u via deze website doen nadat u bijvoorbeeld een appartement op Texel geboekt heeft en de periode van verblijf bekend is. Het Waddeneiland leent zich overigens uitstekend om al wandelend te verkennen. Er zijn talloze wandelpaden uitgezet en u kunt bijvoorbeeld ook een uitstapje maken naar het schitterende natuurgebied De Slufter.

Uw appartement op Texel is verder een prima uitvalsbasis om excursies te maken en bijvoorbeeld onder begeleiding van een gids de natuurgebieden te ontdekken. U kunt deze excursie via Ecomare boeken en kunt dan meteen van de gelegenheid gebruikmaken om de zeehondenopvang Ecomare verder te bezoeken.

Op Texel is van alles te beleven en dat kunt u straks zelf ontdekken als u nu een appartement op Texel boekt via Texelvakanties.nl. De vakantie of het weekendje weg is dan meteen vastgelegd en dan kunt u alvast van de voorpret genieten met het vooruitzicht in een fantastisch appartement op Texel te verblijven. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover