Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

8 persoons huisje

Een 8 persoons huisje dat aan de wensen van uw reisgezelschap tegemoet komt, is zo gevonden in het aanbod van Texelvakanties.nl. U hebt bij ons de gelegenheid om op een eenvoudige manier een 8 persoons huisje te vinden die op een ideale locatie op Texel is gelegen. Aangezien elk reisgezelschap weer andere wensen heeft met betrekking tot de ligging, hebben wij uiteenlopende locaties beschikbaar.

U kunt bij ons een 8 persoons vakantiehuisje boeken dat middenin de natuur van het eiland is gelegen of wat dichterbij een gezellige badplaats, zoals De Koog. Het is maar net wat u en uw reisgezelschap voor wensen hebben. Ook kunt u met het aanbod van faciliteiten in het vakantiehuis rekening houden en desgewenst kiezen voor een verblijf in een extra luxe huisje voor 8 personen. Wij doen u graag enkele suggesties aan de hand om een indruk te geven van wat u bij ons qua aanbod mag verwachten.

Luxe villa met sauna en whirlpool
Landhuis net buiten De Koog
Villa bij natuurgebied De Slufter

Bovengenoemde suggesties zijn ideaal om te boeken als 8 persoons huisje en zijn op verschillende locaties op Texel gelegen. U hebt alle gelegenheid om de uitgebreide beschrijving van de huisjes door te nemen en de kenmerken te bekijken. Zo kunt u op uw gemak een keuze maken en het leukste 8 persoons huisje meteen online reserveren via Texelvakanties.nl.

Tijdens het verblijf met uw reisgezelschap op Texel kunt u allerlei leuke activiteiten ondernemen. Bijvoorbeeld door met zijn allen te gaan wandelen over het strand of een fietstocht maken door de duinen. Ecomare is heel geschikt om met een reisgezelschap van 8 personen naartoe te gaan en zo zijn er nog tal van leuke bezienswaardigheden, zoals de vuurtoren en diverse musea. Maak in ieder geval eerst een keuze voor een 8 persoons huisje en voor online de reservering door. 

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan