background
Zoeken en boeken
Locatie

Aantal personen

Huisdieren

Aankomst

Vertrek

Zoeken en boeken op plattegrond
Locatie

Aantal personen

Huisdieren

Aankomst

Vertrek

Texel films

Weekend Texel

Weekend Texel boeken? Dat kan nu voordelig bij Texelvakanties.nl, de specialist voor uw weekend naar Texel!

Het eiland Texel biedt meer dan genoeg vermaak en excursies voor gezinnen en stelletjes. Op Texel kan je lekker actief in de weer zijn, maar ook helemaal tot rust komen Dit prachtige eiland in de Waddenzee is zeer geschikt voor een flinke wandeling door de natuurparken, de uitgestrekte duinen of over een van de vele stranden. 
Op Texel kunt u gemakkelijk een fiets huren en gemakkelijk een groot deel van het eiland ontdekken. Echte aanraders zijn fietstochten door de natuurparken. Zo ziet u een hele andere kant van Nederland en geniet u van de schone buitenlucht. 
Kinderen hebben tijdens een weekend Texel alle tijd en ruimte om actief bezig te zijn. Zo kunnen ze in de duinen spelen of vliegeren, zwemmen of zandkastelen bouwen op het strand.

Texel heeft op culinair gebied veel te bieden. Het eiland staat bekend als schapen eiland en dit vlees is dan ook veelvoudig terug te vinden bij de restaurants. Er zitten in Den Burg en De Koog meerdere smakelijke restaurants die zeker een bezoekje waard zijn. Ook beschikt Texel over een restaurant met een michelin ster. Zo kunt u tijdens uw weekendje Texel genieten van de kookkunsten van van één van de beste koks van Nederland!

Een weekend Texel is eigenlijk het hele jaar door een leuke manier om in eigen land er even tussenuit te gaan. De diversiteit van activiteiten maken het eiland een fantastische vakantie bestemming. 

Bekijk snel het uitgebreide aanbod van weekendjes naar Texel bij Texelvakanties.nl, de specialist in een weekend naar Texel.

Direct naar:
 - Appartementen Juliana
Villapark Kamperfoelie
Bungalows
Aankomst
Vertrek
Waarom Texelvakanties?
  • › Exclusieve accommodaties
  • › Unieke locaties op Texel
  • › Nabij bos en strand
  • › Luxe en comfort
  • › Leuk voor kinderen
  • › Service en 24/7 bereikbaar
  • › Scherpe aanbiedingen
  • › De leukste arrangementen
Nieuwsbrief
Maak kans op een GRATIS vakantie!

Schrijf je nu in, ontvang en maak kans op de vele prijzen!

Inschrijven ›
Fietsverhuur
Fietsverhuur Texel

Fiets huren? Klik hier voor meer informatie!

Online reserveren ›