Informatie en tips voor een veilig en verantwoord verblijf.
Lees meer

Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Familie accommodatie Texel

De groepsaccomodaties zijn riante luxe villa’s waar u met uw familie of vrienden kan verblijven.  Volgens Van Dale is een villa een landelijk gelegen, vrijstaand groot woonhuis. En dat dekt exact de lading van onze familievilla's! Deze pareltjes uit ons aanbod staan op de mooiste locaties rondom De Koog. Prachtige ruime landhuizen die geschikt zijn voor 8 tot 10 personen.

Als u met de familie op stap gaat, is het wel zo gezellig om ook echt bij elkaar te zijn. Gezellig zoveel mogelijk tijd samen doorbrengen, zonder elkaar teveel op de lip te zitten. De familievilla's van Texelvakanties zijn hier zeer geschikt voor. Onze familiehuizen zijn ruim, centraal gelegen en luxe ingericht. Met heerlijke loungebanken in de zithoek, sfeerhaard, voldoende slaapkamers met comfortabele boxspringbedden, meerdere badkamers en vaak ook nog sauna, hydropool of whirlpool. En natuurlijk gratis wifi in de gehele woning.

Rond de 5-sterren familievilla's ligt een riante tuin met een heerlijk terras waar u kunt genieten van het Texelse zonnetje en de vogeltjes in de omringende bosschages kunt horen fluiten. Natuurlijk heeft u ook buiten veel privacy en is er voldoende ruimte voor een partijtje voetbal op het gras.
Vanuit uw vakantieonderkomen wandelt u zo het Texelse bos in dat onderdeel uitmaakt van Nationaal Park Duinen van Texel. Het gezellige centrum van De Koog, met restaurants, terrassen en winkels, ligt op korte afstand. Op de fiets of met de auto bent u zo bij het strand.

Er zijn op Texel talloze activiteiten die u met een groep kan ondernemen. Zo is er bijvoorbeeld een ruim aanbod van excursies beschikbaar. U kunt gaan wadlopen of opzoek gaan naar waddenoesters met de hele groep. Op het wad liggen de oesters praktisch voor het oprapen, maar om deze te vinden, kunt u het beste met een georganiseerde excursie meegaan. De gevonden oesters worden bereid en opgegeten onder begeleiding van een glaasje bubbels.

Ook zijn er veel verschillende museums op het eiland. Een voorbeeld hiervan is Ecomare. Hier kan iedereen zijn ogen uitkijken. Er is onder meer een natuurmuseum, zeehondenopvang, vogelopvang en een zeeaquarium op het terrein.

Daarnaast zijn er ook veel sportieve activiteiten te bedenken. De Zandbank verzorgt verschillende activiteiten zoals Blokarten en Powerkiten, maar ook groepsactiviteiten zoals Expeditie Robinson.

Kom lekker genieten in de famillievilla’s van Texelvakanties. We hebben verschillende opties, zoek iets uit wat helemaal aan uw wensen voldoet en we zien u snel.

Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover

Wij gebruiken cookies om deze website naar behoren te laten functioneren.

Weigeren Cookies toestaan