Filter uw keuze

Of bekijk het hele aanbod Alle aanbiedingen

Appartementen Prinses Juliana

Prinses Juliana, een unieke locatie aan de duinrand van De Koog!


Juliana ligt op het hoogste duin van Texel, op een adembenemend mooie plek midden in het Nationaal Park Duinen van Texel. Vanaf het hoogste duin van het eiland heeft u uitzicht over de landerijen, de Noordzee en badplaats De Koog.

Na een comfortabele nacht in een heerlijk bed trekt u de gordijnen open en kijkt u direct op de Noordzee. Of u geniet van het panoramische uitzicht over De Koog en de omringende landerijen. Vanuit Prinses Juliana loopt u zo het gezellige centrum van De Koog in met gezellige restaurants, winkels en terrassen. Het strand is slechts vijf minuten lopen. De twee- en vierpersoons appartementen zijn luxe ingericht met een royale living, lcd-televisie en een eigen balkon of terras. En natuurlijk gratis wifi. In de open keuken vindt u alles wat nodig is voor het bereiden van de maaltijd. In veel appartementen is niet alleen een ruime douche, maar ook een ligbad aanwezig. En sommige appartementen hebben een sauna of stoomcabine. Wilt u uw huisdier meenemen? Geen probleem. Juliana heeft appartementen waar de hond welkom is én huisdiervrije appartementen.

We kunnen ons best voorstellen dat u niet per se op pad hoeft wanneer u in een van deze fantastische appartementen verblijft! Hier is de sfeer van strand, zee en duinen op natuurlijke wijze doorgevoerd in alle ruimtes. De appartementen zijn allemaal verschillend ingericht en hebben een eigen uitstraling. De kwaliteit en luxe is dik voor elkaar, in welk appartement u ook verblijft.

Elk appartement is uniek waardoor er altijd een appartement is die bij u past. Als u vragen heeft horen wij dit graag en staan wij altijd klaar om ze te beantwoorden. Tot snel in prinses Juliana. Texelvakanties

Al 30 jaar verhuurder van luxe en unieke vakantiewoningen op Texel.

  • Exclusieve accommodaties
  • Nabij strand en bos
  • Luxe en comfort
  • Betrouwbaar
  • Hoge waarderingen Zoover